La NEGRETA va arribar a Caldes Animal al juny 2011després que una noia ens truqués per informar que havia trobat una gosseta en un estat molt dolent al costat del seu terreny. Quan la vam veure ens vam quedar molt tocats. Van trobar una gosseta molt prima (qui ho diria avui dia, veritat?), molt feble, amb un tall al coll d’uns 20 centímetres i amb les potes dal darrera amb moltes ferides. Crèiem que no sortiria endavant...

Ràpidament la vam portar al veterinari on ens van comentar que el seu estat era molt greu i necessitaria uns cuidats especials. Per sort, la mateixa noia que la va trobar es va oferir a fer de casa d’acollida temporal fins que es recuperés i pogués venir a la protectora. Moltes gràcies!!!!

L’origen de les ferides no era clar, molts creiem que va ser fruit d’un maltractament, altres que provocades per un accident de trànsit, etc. Mai ho hem sabut.Però el que ens va quedar clar des del principi era que la NEGRETA no havia tingut una vida fàcil i feliç i això havia de canviar....

Gràcies als cuidats i amor de la seva casa d’acollida, de seguida es va començar a recuperar física i anímicament. Durant aquest període a la seva casa temporal, van ser recurrents les seves visites al veterinari i aquestes eren sempre una aventura. A una de les primeres visites encara tenia molta por a tot: als cotxes, a la gent, als altres gossos, etc. Tanta por la feia entrar en un estat de petrificació del que no sortia ni amb xuxes, ni amb carícies, etc. Així, al final no quedava més remei que portar-la agafada tot el trajecte.

Però mica a mica tot això va anar canviant. Cada pas de la seva recuperació anava acompanyat d’un nou descobriment en la seva personalitat dolça i simpàtica. I, una vegada es va recuperar plenament, NEGRETA va venir a les instal·lacions de la protectora, on encara espera una família, i allà ha trobat l’amor dels voluntaris i uns amics de jocs peluts molt simpàtics.El seu primer company va ser BOSCO, un gos bastant gran i molt simpàtic, una vegada el van adoptar va passar a compartir gàbia amb en DOUGLAS, més petit i mogut. Un altre company de jocs molt divertit va ser el TRASTO i, finalment, el seu company actual… Mr. DINGO. Tot un gentelman que la tracta com una senyoreta.

NEGRETA és, a dia d’avui, una gosseta plenament recuperada i amb un cor ple d’amor esperant la família ideal que vulgui compartir amb ella la resta de la seva vida.

Go to top