Mr. Dingo. La història de Mr. DINGO és una més de les que trobem  cada dia a les protectores. Però aquesta és doblement trista. Ens expliquem...

Dingo va arribar a la protectora de Caldes Animal al gener 2011 essent un gos sènior. És a dir, potser algú el va abandonar quan es va fer gran o ja no era tant divertirt pels nens, o es va escapar i ningú va fer l’esforç de buscar-lo. Això mai ho sabem.

El seu estat físic no era greu, a apart d’estar una mica prim, molt brut i amb metxes de pel que denotaven la manca de cuidats feia temps. Però, a nivell de caràcter la cosa no es presentava tan bé... Dingo estava nerviós amb altres gossos i mostrava símptomes d’estrès. Fet molt normal en les protectores.

Però tot això va canviar aviat gràcies a la seva companya de gàbia, la KUMA. Aquesta noieta era una dàlmata molt maca i simpàtica amb la que aviat va començar a compartir jocs.

Però com dèiem al principi, la història del DINGO és doblement trista per un motiu. Al poc temps d’estar a la protectora, una família es va interessar  per la seva adopció. Però el que semblava una bona notícia no ho va ser. La família que el va adoptar que, en principi, semblava una bona i responsable família no ho va ser. Finalment, després d’avaluar la situació i buscar la millor opció per DINGO, vam decidir que la retornés amb nosaltres on l’estimaríem i comprendríem com ell es mereix.

Les setmanes posteriors al seu retorn van ser difícils per DINGO. Va tornar molt nerviós i estressat pel comportament negligent dels adoptants. A vegades, per molt que ens esforçem, ens enganyen… per sort, gairebé sempre podem solucionar-ho.

Però amb l’ajuda dels voluntaris i els seus compis peluts, Mr. DINGO va tornar aviat a mostrar el seu caràcter tranquil, afable i afectuós. Hem d’agrair sobretot la gran actuació que van tenir en aquesta recuperació en KRUSTY, el BITXO, la NORA i en BOB.

Paral•lelament a l’adopció d’aquests peluts va fer la seva entrada a la protectora una gosseta que semblava un clon del DINGO... la LUZ. Van passar a ser inseparables i, de fet, tothom creia que eren germans. Amb ella, una gosseta jove i molt divertida, DINGO va trobar moments de gran alegria, encara que a vegades l’agobiava massa... “Aquest jovent”. Això sí, va trobar temps de fer de professor magistral, perquè LUZ era una gossa molt insegura i poruga, que gràcies al DINGO va aprendre a ser més valenta.

Però la LUZ va marxar en adopció. Llavors va començar una altra relació simbiòtica amb la NEGRETA. Una relació de la qual tots dos reben beneficis. En DINGO rep l’alegria de la NEGRETA i aquesta, la pau i serenitat del primer.

En resum, encara que no ha tingut sort, Mr. DINGO és tot un gentelman ple de sabiduria. Però no et deixis enganyar per la seva edat, el seu cor està ple d'alegria i amor que està desitjant compartir amb tu. No t'animes a donar-li una oportunitat a ell i un regal per tu?

Go to top