La història d’en LUCK és la història d’un lluitador. D’un petit gos que ens ha ensenyat a tots com la força de voluntat i l’alegria és el millor sistema per superar les situacions dolentes. I per això, i un milió més de coses, l’estimem tant.

En LUCK va entrar Agost 2011. Era un cadell molt maco i molt divertit,. Sempre ple d’alegria i amb ganes de jugar. Només entrar va fer molt bones migues amb tots els gossos de la prote. Les seves carreres al pati amb la RUBI i en BRAS eren d’admirar. Encara que al BRAS no sempre li feia gràcia que la seva RUBI tingués un nou amic.

Però la seva alegria i vitalitat li va provocar un greu accident... un dia a la seva gàbia, mentre saltava sobre els murs tallavents va patir una fractura d’una de les seves potes.

Calia operar-lo i aquesta operació era molt cara. Així van decidir aprofitar el Cancurs per fer-ne difusió del seu cas i demanar col·laboració. Va anar molt bé! Gràcies a l’ajuda de molta bona gent van recaptar diners per dur a terme l’operació.

Aquesta va anar molt bé, a les radiografies es podia veure la placa i els 5 claus que li van posar per ajudar a soldar l'os trencat, literalment partit en dos. ) i la veritat es que havia quedat molt bé.

Per evitar que es toqués la ferida, va estar un temps amb campana.... cosa que no li feia molta gràcia!!!! A més a més, s’havia d’evitar que estigués actiu. Però encara era un cadell i la seva alegria era més gran que les molèsties i el dolor. Així es feia molt difícil que curés a les instal·lacions de la protectora. De fet, la rehabilitació no va anar bé. Era necessària una segona operació.

La segona operació del LUCK va anar bé. Ara era necessària una casa d’acollida per evitar que tornés a passar el mateix. Necessitava descans absolut i algú que pogués estar per ell a totes hores. En aquest casos te’n adones de la gran tasca que fan les cases d’acollida... MOLTES GRÀCIES A TOTS.

Finalment vam trobar una casa d’acollida genial, dels pares d’un dels voluntaris de la prote. Allà es va recuperar molt bé fins que va ser possible el seu retorn a la protectora. Mira que el trobàvem a faltar....

Allà, una vegada completament recuperat va tornar a ser el LUCK de sempre... alegre i divertit! Els seus compis de jocs van passar a ser la DIDI i el DONUT. Que bé que s’ho passen!

El fet de ser un gos tant intel·ligent, bó i simpàtic va fer possible que compartís jocs i temps amb molts i molts gossos de la prote. La seva relació amb YEDA i DOUGLAS i RUBI era molt i molt maca.

Un dia va venir una família i es va enamorar del LUCK. Semblava que la seva sort finalment canviava. La dona no parava de donar-li petons i dir-li “mi bebé”. Després d’uns quants dies i moltes explicacions i consells vam decidir que eren una bona família pel LUCK. Tothom estava molt content amb l’adopció d’un dels gossos més divertits i afectuosos que hem tingut.
Però no sempre les coses són com  semblen, aquella família “tant bona” va resultar ser un frau. Ells pensaven que un gos era un peluix, un bebé o una  joguina que es pot connectar i desconnectar segons convingui. Desgraciadament molta gent no sap que un gos és un plaer, potser el millor del món, però també una responsabilitat. Així que després de valorar la situació, en LUCK va tornar amb nosaltres.

El seu retorn a la prote va ser un pal dur per tothom, però veient al seva actitud alegre vam comprendre que el seu lloc es estar amb gent que l’estima i a Caldes Animal l’estimem moooolt. Un dels més contents del seu retorn va ser en DOUGLAS. Havia tornat el seu compi de jocs al pati...yuhuuu!!!

Un fet que ens va mostrat l’excel·lent gos que era el LUCK el vam tenir un dia que va venir a visitar-nos un important educador caní que buscava un gos per treballar amb ell en la conservació animal als Pirineus. Ràpidament es va donar compte que en LUCK era especial: molt intel·ligent, amb ganes de satisfer, juganer, etc. Però alhora ‘encetar els tràmits per la seva adopció, el departament de la generalitat pertinent va decidir qeu un gos operat de les potes no era apte. Que no és apte?! Increïble!!!!

Des de llavors, la seva vida a la prote ha continuat igual. Compartint el seu temps amb nous compis peluts i regalant-nos tot el seu amor, que és molt.

Així, qui busqui un gos increïble en les seves aptituds i extraordinari en la seva actitud té en el LUCK el candidat ideal. El petit gos que ens va ensenyar a tots a superar les adversitats amb alegria.

Go to top