A vegades la vida ens obliga a separar-nos de la família, parella, amistats i animals domèstics. Des de Caldes Animal creiem que la separació d'un animal i el seu propietari ha de ser sempre l'últim recurs i només justificat en situacions molt determinades i MAI degut a motius com:

- "Abans vivia en una casa i ara en un pis.. ". També abandonaràs als fills? una família, animals inclosos, és una unitat indivisible.  
- "Estic embarassada" Motiu recorrent en l'abandonament de gats amb l'excusa de la toxoplasmosis és TOTALMENT injustificada, per més informació mira aquesta informació aquí
- "És un animal molt dolent". La majoria de problemes de comportament són fruit d'una mala educació, per desinformació o negligència, del propietari i existeixen professionals molt reconeguts (p.e. l'educador de gats pels gats) quer te podran ajudar. No defugis de la teva obligació i sigues responsable dels teus actes i decisions.
- "Ja tenia un animal i no s'adapten". El mateix cas que l'anterior punt...sigues responsable.

Si el teu cas no és cap d'aquest o semblant, des de Caldes Animal t'oferim la possibilitat que difonguis el teu cas a fí de trobar una solució a una situació que sabem és molt dolorosa. D'aquesta manera, Caldes Animal només fa d'entitat difusora i, encara que intentem informar-nos, no es responsabilitza de la fiabilitat de la informació lliurada per la difusió a la nostra pàgina de facebook.

Recorda: Tota la informació dels animals d'aquesta secció es donada pels propietaris. CALDES ANIMAL no es fa responsable d'aquesta informació ni de la possible adopció. La Protectora només fa tasca de difusió d'aquests casos.

Go to top